Om mig

Tina Shepherd

Jag föddes i storstaden Washington D.C., växte upp i Stockholm och Östergötland och nu sedan en tid tillbaka bor jag i Tärnaby med sambo, hund och katt. Jag njuter av närheten till fjällen och de otroliga vidderna som aldrig tar slut.

Utbildning

Jag är i grunden utbildad djurvårdare och har under 20 års tid arbetat i djurpark med allt från lejon, björnar till giraffer och flodhästar. Jag fick upp intresset för massage efter att ha masserat de älskade flodhästarna jag arbetat nära under många år och såg vilka otrolig effekt det hade för dem. Jag har även ett stort egenintresse i hälsa och friskvård och ville lära mig mer om kroppen.

Svensk klassisk massage

Jag gick min utbildning på Axelsons i Stockholm. Först blev jag massör och sedan tog jag steget vidare till massageterapeut, gjorde uppskrivningar och praktiska prov och kvalificerade upp mig till certifierad massageterapeut. Klicka här för att läsa mer om svensk klassisk massage.

Kinesiologi

Efter att ha masserat i några år började jag känna att något fattades, alla problem går inte att massera bort. På en hälsomässa stötte jag på kinesiologi för första gången. Jag kunde inte riktigt släppa det, jag fastnade för helhetstänket att arbeta för balans i kropp och själ. Några år senare var jag anmäld till nästa yrkesutbildning som i februari 2017 avslutades och jag kan numera titulera mig som kinesiolog.
Utbildningar logotyper

AuraTransformation™

Efter att för några år sedan genomgått en AuraTransformation™ har intresset för att arbeta med energier vuxit sig allt starkare. Allt har med energier att göra och att kunna hjälpa andra på det vis jag själv fick hjälp är något jag brinner för. Jag är AuraTransförmedlare™ och tar med stor glädje emot de klienter som känner sig redo att leva närmre sig själva. Att leva efter hjärtat istället för huvudet har varit en av mina största lärdomar.

AuraTransformation™ logotyp

Insikter

Att jag idag är här där jag är och arbetar med det jag brinner för känns helt fantastiskt. Så långt man kan komma bara man vågar lyssna och följa sitt hjärta.

Kontakta mig och boka tid

Tina Shepherd - Tinas Massage & AuraTransformation™

Östra Strandvägen 16
920 64 Tärnaby,
Sverige

Telefon: +46 (0)705-39 95 60

E-post: info@tinasmassage.se