Kinesiologi

En fantastisk metod som kommunicerar med kroppen och finner ut exakt vad du har behov för och i vilken ordning.

Kroppen har svaren. Man kan enkelt beskriva det som att med Kinesiologi och muskeltester så gör vi en arkeologisk utgrävning i bemärkelsen, det som stör dig mest som du är stark nog att hantera rensar vi ut först. Vi arbetar även med att stärka dig och balansera hormoner och signaltrafik. Både fysisk och mentala behandlingar och även näringsmässigt.

En kinesiolog arbetar hela tiden i ett nära samarbete med klientens/patientens muskler och kroppens informationsutbyte av signaler. Olika typer av beröring och tryck på olika ställen på huden utlöser nervimpulser i de inåtgående nervbanorna, vilket omedelbart kan registreras och tolkas av kinesiologen med hjälp av den manuella muskeltestningen.

Mentalt, Näringsmässigt & Fysiskt

  • Om man äter sunt, tränar och motionerar fysiskt men inte tar hand om sitt känsloliv får man obalanser.
  • Om man bara tänker på sin mentala hälsa, men bortprioriterar sin kropp får man också problem.
  • Vi är beroende av att alla delar fungerar i samverkan och har lika stor vikt. Då är vi friska och mår bra och presterar vårt bästa på alla plan.

Cellsalter

Kroppens celler består av 12 byggstenar och dessa kallas cellsalter alternativt mineralsalter då de innehåller mineraler. De hjälper till att balansera upp kroppen på olika sätt. Beroende av olika påfrestningar kan kroppen hamna i obalans och man behöver fylla på någon eller några av cellsalterna. Alla dessa 12 mineraler finns naturligt i kroppen, en fullt frisk och välbalanserad kropp sköter allt detta på egen hand. Utbudet av cellsalter på kliniken varierar, kontakta mig så pratar vi igenom vad du är i behov av.