Behandlingar

Varmt välkommen till Tinas Massage & AuraTransformation™

Här kan du läsa de om olika behandlingarna jag erbjuder för kropp och själ samt ett utbud av föreläsningar, alla med gemensam inriktning att öka välmåendet.

Jag, Tina Shepherd, arbetar på ett personligt plan i direktkontakt med mina klienter. Jag är utbildad massageterapeut via Gymnastiska Institutet på Axelsons i Stockholm, är certifierad och även diplomerad i min yrkestitel. Massagebehandlingarna är behandlande och förebyggande men framför allt helt individanpassade efter dig som klient.

Här kan du även få hjälp med kost och näring. Jag är utbildad kinesiolog vilket breddar behandlingsvägarna. Det som inte går att lösa upp via massage kan sitta fast via emotionella minnen som lagrats i kroppen eller är det kanske fel kost som gör att just du har ont i till exempel knät.

På kliniken kan du handla från ett enklare utbud av olika vitaminer och mineraler samt även andra hälsoprodukter som kan öka din hälsa och välmående.

Med ett brinnande intresse för självutveckling och välmående finns nu även möjligheten att genomgå en AuraTransformation™. Det är en världsunik healingbehandling som hjälper dig att uppgradera din energi. Behandlingen är permanent och ger dig otroligt många fördelar, absolut något för dig som önskar nå längre i livet och är redo för en förändring.

Mer information om de olika behandlingsformerna finns under länkarna, klicka dig gärna vidare.

AuraTransformation™

En AuraTransformation™ är en permanent behandling som hjälper till att skapa balans i din kropp så du lättare kan höja dina frekvenser i kroppen och få hem din energi och du kan lättare leva i kroppen istället för att ’leva’ utanför. Den hjälper dig i din personliga utveckling och du får större tillgång till din livsenergi.

Företag/Föreningar/Grupper

Tina erbjuder olika inriktade föreläsningar. Olika teman finns att boka samt att vi skräddarsyr efter önskemål. En gemensam föreläsning kan vara en bra start till ett bättre samarbete. Önskar du förbättra arbetsmiljön eller öka drivet i föreningen eller kanske ge kompisgänget något extra att jobba mot.

Svensk klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Kinesiotejp

Kinesiotejp är en elastisk sporttejp som förebygger och behandlar skador på muskler och leder, som korrigerar muskelspänning, lindrar smärta och förbättrar blod- och lymfcirkulationen. 

Cellsalter

Kroppens celler består av 12 byggstenar och dessa kallas cellsalter alternativt mineralsalter då de innehåller mineraler. De hjälper till att balansera upp kroppen på olika sätt. Beroende av olika påfrestningar kan kroppen hamna i obalans och man behöver fylla på någon eller några av cellsalterna. Alla dessa 12 mineraler finns naturligt i kroppen, en fullt frisk och välbalanserad kropp sköter allt detta på egen hand.