Behandlingen

Hur går en AuraTransformation™ till

AuraTransformation™ är en permanent healingform vilket innebär att du bara kan göra det en gång i livet. AuraTransformation™ förenar din intuition med din handlingskraft.

Under AuraTransformationen™ uppgraderas din aura. Du har säkert hört talas om auror, man ser dom ofta på bild som färgglada cirklar runt oss. Auror är till för att skydda oss energimässigt. En trasig aura släpper in och ut energi vilket leder till försämrat skydd. Ett försämrat skydd gör att du är väldigt påverkad av din omgivning, du kan tex lätt falla offer för energitjuvar. Du kan bli väldigt trött när du vistas på ställen med mycket folk, ibland kan även lunchrummet vara en utmaning.

Genom att få hjälp att uppgradera din aura via en AuraTransformation™ blir du starkare och orkar mer. Du får dessutom den energin och aura som barn idag föds med. Detta gör både dig och barnen en stor tjänst då ni lättare kan förstå varandra när ni är på samma frekvens.

Behandlingen

Behandlingen är uppdelad på två tillfällen. Första tillfället tar ca 2½ timme det är då din AuraTransformation™ utförs. Vid andra tillfället tar det ca 1½ timme då balanseras den nya energin i din kropp. Andra tillfället sker inom 2 veckor. Efter dessa två behandlingar har du fått ny energi och ett starkare skydd.

Effekt

Efter din AuraTransformation™ kommer det nu bli mycket lättare att leva ett liv i kontakt med dig själv och den du är i renaste form. Jaget blir tydligare för både oss själva och omgivningen och vi står starka och sanna, förankrade i oss själva med full livskraft.

Kontakta mig vid frågor och för att boka tid

Tina Shepherd - Tinas Massage & AuraTransformation™

Östra Strandvägen 16
920 64 Tärnaby, Sverige

Telefon: +46 (0)705-39 95 60

E-post: info@tinasmassage.se

Utbildad Auraförmedlare™ via Anni Sennov

AuraTransformation™ logotyp