AuraTransformation™

Vad är en AuraTransformation™

En AuraTransformation™ är en permanent behandling som hjälper till att skapa balans i din kropp så du lättare kan höja dina frekvenser i kroppen och få hem din energi och du kan lättare leva i kroppen istället för att ’leva’ utanför. Den hjälper dig i din personliga utveckling och du får större tillgång till din livsenergi.

Många upplever sig utmattade och trötta och förstår inte varför. Det kan bland annat bero på att auran läcker energi och behöver uppgraderas till en nyare version. AuraTransformation™ är en permanent uppgradering av din aura och personliga energi.  Din energi integreras med din kropp och höjer kroppen i frekvens.

Du får större tillgång till din livsenergi, samt kroppen får ett starkare skydd av den nya aurastrukturen så du inte läcker energi längre. Det blir lättare att hålla energitjuvar på avstånd. Många upplever att efter ha genomgått en AuraTransformation™ är det lättare hålla sin egna energi och samtidigt hålla annan energi som inte hör till dem själva utanför sig. Det blir även lättare att sätta gränser mot omvärlden.

Enkelt beskrivet är en AuraTransformation™ genomgripande och permanent medvetandeexpansion där auran omvandlas, gamla blockeringar och mönster rensas och intuition förenas med handlingskraft, så tanke och handling går hand i hand.
Alla Auratyper

AuraTransformation™ är en permanent uppgradering av din aura och personliga energi som ger dig en kraftigare utstrålning och många fördelar på det personliga området.

Första steget mot behandlingen

Du behöver vara medveten om att detta är en behandling som är permanent, inget man gör för att ’pröva på’. AuraTransformation™ är därför en behandling för psykiskt friska människor som vill ha ut något mera av sitt liv och är redo för en förändring. Alla som vill få en AuraTransformation™ bör först läsa boken ”Balans på alla plan” av Anni Sennov. Boken köper du hos mig.

Ladda ner ett gratis utdrag från Anni Sennovs bok "Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin" genom att klicka här.

Hur går behandlingen till

AuraTransformation™ är en permanent healingform. Det innebär att du bara kan göra din AuraTransformation™ en gång i livet. AuraTransformation™ förenar din intuition med din handlingskraft.

Tina Shepherd - din AuraFörmedlare

Är du intresserad av att läsa mer om vem jag är och vilka utbildningar jag har? Klicka här för att läsa mer om mig.

Kontakta mig vid frågor och för att boka tid

Tina Shepherd - Tinas Massage & AuraTransformation™

Östra Strandvägen 16
920 64 Tärnaby, Sverige

Telefon: +46 (0)705-39 95 60

E-post: info@tinashepherd.se

Utbildad Auraförmedlare™ via Anni Sennov

AuraTransformation™ logotyp