Ha balans i vardagen

Föreställ dig en arbetsplats (behöver inte vara skidspåret). ? En arbetsplats där människor har koll på sina energier, alla som arbetar där. Ni vet hur underbart det är att umgås med en människa som är i full balans, man vet att det är raka puckar. Lätt att förstå, inga inbäddade underrubriker i kommunikationen. Puh! Tänk om detta kunde bli en vardag!I mitt arbete pratar jag mycket om energier med mina klienter. Ofta kan jag önska att detta skulle ingå i allmänbildningen, menmisstänker att vi har en bit kvar till dess.? Folk kan fortfarande skruva på sig när man säger ordet ’energi’ fast det är något vi alla har och naturligtvis använder oss av. Man kan inte ’reparera’ alla omkring sig. Så vad kan man göra!? Jo, jobba på dig själv!! Lär dig att samla ihop din energi och lika viktigt, lär dig att inte ta på dig andras energier. Det är riktigt häftigt hur saker kan förändras i omgivningen när man lyckas knäcka koden och har full koll på sina egna energier!?

Önskar även du vägledning i detta? Klicka här för att komma till mitt kontaktformulär.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *